Vervolg Beursvloer 2018

Na het succes op de Beursvloer 2018 voor onze vereniging moest er natuurlijk een vervolg komen. En dat is er ook. Wij hebben met alle enthousiastelingen van de Beursvloer en een paar andere belanghebbenden een goed overleg gehouden op 28 maart in Bubbels. Iedereen was bijzonder actief in het oppakken van zaken. Hieronder wat hoofdpunten die hieruit zijn gekomen:

  • Op zaterdag 16 juni houden wij een Rondvaartdag Beursvloer. Hier worden alle bedrijven waar wij een match mee hebben gemaakt uitgenodigd. Behalve rondvaren, dat is vaak onze tegenprestatie, willen we ze ook een presentatie, demonstratie en een hapje en drankje aanbieden. Het bestuur gaat de uitnodigingen versturen. Mocht het te slecht weer zijn, dan hebben we ook al een uitwijkdatum, namelijk de week erna op 23 juni.
  • Voor de BHV-ers van Walraven wordt op 13 juni een ZR-training verzorgd. Deze zal zowel tijdens het eerste als het tweede blok plaats vinden. Details moeten we nog uitwerken.
  • Voor de rondvaarten voor Reinarde De Merenhof maken we een aparte afspraak om in goed overleg op een datum en plaats uit te komen.

Een volgend overleg is op 16 mei om de benodige zaken af te stemmen.

ZDRV/RVP op de Beursvloer 8 maart 2018

Wat is dat eigenlijk de Beursvloer?

Op de Beursvloer biedt men verenigingen, stichtingen en bedrijven de kans om live met elkaar in contact te treden en matches te maken. In slechts 1,5 uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en worden knelpunten opgelost.

Duidelijke, concrete vragen op het gebied van kennis, menskracht, materialen en faciliteiten worden ter plekke met gesloten beurs omgezet in een nuttige tegenprestatie. Dat is goed voor de lokale samenleving. Het resultaat is winst voor iedereen!

Lees meer...

Uitreiking cheques van de Vul de kas

Vrijdagavond 9 maart was de uitreiking van de cheques van de Vul de kas actie bij Jumbo Vinkeveen. Het shantykoor De Turfschipper verzorgde een optreden in het Winkelcentrum. Daarna werd per vereniging het gewonnen bedrag bekend gemaakt. ZDRV/RVP heeft een mooi bedrag opgehaald van liefst € 217,45! Wij willen graag alle leden bedanken die geholpen hebben dit bedrag bij elkaar te brengen.

Lees meer...

Gouden voucher

Afgelopen zaterdag 17 februari hebben een aantal van onze bewakers bij de Jumbo Vinkeveen gestaan om onze vereniging te promoten. Dat resulteerde in veel positieve reacties van het winkelend publiek en een gouden voucher twv €50,-! :

D