ZDRV/RVP op de Beursvloer 8 maart 2018

Wat is dat eigenlijk de Beursvloer?

Op de Beursvloer biedt men verenigingen, stichtingen en bedrijven de kans om live met elkaar in contact te treden en matches te maken. In slechts 1,5 uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en worden knelpunten opgelost.

Duidelijke, concrete vragen op het gebied van kennis, menskracht, materialen en faciliteiten worden ter plekke met gesloten beurs omgezet in een nuttige tegenprestatie. Dat is goed voor de lokale samenleving. Het resultaat is winst voor iedereen!

Ook wij, de ZDRV/RVP, waren aanwezig op de 8e editie van de Beursvloer in het Gemeentehuis in Mijdrecht. Wij, Tim Vreeburg, Tycho Stam, Maarten Bakker, Simon Telling en Jan Hooghoed vertegenwoordigden de Zwemvereniging DRV en de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen. We kunnen terugkijken op een geslaagde donderdagnamiddag in de raadszaal van de Gemeente de Ronde Venen met maar liefst 6 concrete matches sloten we deze Beursvloer af. Heel succesvol kunnen we wel stellen!

Er waren matches met o.a. de fa. van Walraven(Nijverheidsweg) i.c.m.de Gemeente de Ronde Venen voor een nieuwe AED (Automatische Externe Defibrillator) t.b.v. de RVP, er was een match met FEKA Automatisering t.b.v. ondersteuning van onze ZDRV website, er was een match met Hotel Mijdrecht t.b.v. het beschikbaar stellen van een “All Inn” vergaderruimte voor onze ALV in oktober 2018 en er waren zeer goede matches voor Training Social Media, Stichting Handje Helpen en een Workshop Communiceren. Tel uit onze winst! De ZDRV/RVP tegenprestatie varieerden van trainen in reddend zwemmen voor BHV’ers, rondvaarten in de Reddingsbrigade boten over de Vinkeveense Plassen. Alle spontaan ontstane matches waren zeer verheugd over onze tegenprestaties en kijken ernaar uit om de tegenprestatie te verzilveren.

Al met al, voor alle deelnemers, een nuttige inspanning in een heel plezierige ambiance.

We kijken uit naar de 9e editie (21 maart 2019) van de Beursvloer in de Ronde Venen.

Zodra er meer foto’s beschikbaar zijn zullen we deze op de ZDRV website plaatsen. Houd daarom de website heel goed in de gaten.

Inmddels zijn er twee pagina's met foto's beschikbaar, hierbij de twee links