Inloggen op zdrv.nl

Zwemvereniging de Ronde Venen heeft de bekende website www.zdrv.nl, waarop je je nu bevindt en waarmee we je op de hoogte houden van het nieuws, de agenda en andere wetenswaardigheden. De informatie die op deze website is vermeld, is nu openbaar. Dat wil zeggen dat deze voor iedereen met een internetverbinding toegankelijk is.

We willen echter ook informatie kunnen plaatsen die uitsluitend voor (ouders/verzorgers van) onze leden toegankelijk is. Daarnaast willen we dat elke ouder/verzorger van een jeugdlid en elk lid zelf kan zien welke informatie we van hem of haar in onze systemen hebben opgeslagen.

De eerste stap die we in het realiseren hiervan hebben genomen, is het in het leven roepen van een tweede website: mijn.zdrv.nl. Via deze website kan op de volgende manier een login worden aangevraagd en geactiveerd:
Ga naar mijn.zdrv.nl.
-    Vraag of een login aan of, als je die al hebt, log ermee in.
-    Om een login aan te vragen heb je je lidnummer nodig. Dit kun je opvragen door alleen je e-mailadres in te vullen. Mocht je niet meer weten met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd staat, dan kun je dat opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je je e-mailadres ook laten aanpassen.
-    Vervolgens vul je alle vier de velden op het formulier in en klikt op aanvragen.
-    Dan krijg je, als het goed is, een e-mail  waarmee je deze login kunt bevestigen. Klik op de link in de e-mail en daarna moet je login werken. Mocht je de e-mail niet hebben ontvangen, dan kan deze e-mail in je spambox terecht zijn gekomen.

Je kunt dan gelijk even kijken wat wij van je hebben geregistreerd. De informatie die zichtbaar wordt, komt uit de ledenadministratie. Mocht er iets niet kloppen, dan kan dit aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden doorgegeven.

- Klik op uitloggen.

Alle geldige logins uit mijn.zdrv.nl worden overgezet naar www.zdrv.nl. De volgende zaken worden aan elkaar gelijk gemaakt:
   - Login
   - Naam van het lid
   - E-mailadres
Om veiligheidsredenen kunnen de wachtwoorden niet direct aan elkaar gelijk worden gemaakt.
- Ga naar www.zdrv.nl en klik op inloggen en vervolgens op wachtwoord vergeten. Vul dit formulier in en vervolgens krijg je een mail waarmee je je wachtwoord kunt instellen. Dit mag gelijk zijn aan het wachtwoord op mijn.zdrv.nl.

Als je lidmaatschap beëindigd is, werken de logins op beide websites niet meer.

Een deel van de mailings namens de ZDRV komt vanaf mijn.zdrv.nl. Wat hierbij handig is om te weten voor mailings uit dit systeem:
- Buiten dat je je ze per e-mail opgestuurd krijgt, kun je deze mailings ook terug vinden bij de eigen gegevens op mijn.zdrv.
- Als een lid jonger dan 18 jaar is, wordt, indien opgegeven, automatisch een CC aan het e-mailadres van de ouders/verzorgers gestuurd. Hierdoor kan het lid de informatie rechtstreeks ontvangen en blijven de ouders/verzorgers ook op de hoogte.

Als je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..