Vervolg Beursvloer 2018

Na het succes op de Beursvloer 2018 voor onze vereniging moest er natuurlijk een vervolg komen. En dat is er ook. Wij hebben met alle enthousiastelingen van de Beursvloer en een paar andere belanghebbenden een goed overleg gehouden op 28 maart in Bubbels. Iedereen was bijzonder actief in het oppakken van zaken. Hieronder wat hoofdpunten die hieruit zijn gekomen:

  • Op zaterdag 16 juni houden wij een Rondvaartdag Beursvloer. Hier worden alle bedrijven waar wij een match mee hebben gemaakt uitgenodigd. Behalve rondvaren, dat is vaak onze tegenprestatie, willen we ze ook een presentatie, demonstratie en een hapje en drankje aanbieden. Het bestuur gaat de uitnodigingen versturen. Mocht het te slecht weer zijn, dan hebben we ook al een uitwijkdatum, namelijk de week erna op 23 juni.
  • Voor de BHV-ers van Walraven wordt op 13 juni een ZR-training verzorgd. Deze zal zowel tijdens het eerste als het tweede blok plaats vinden. Details moeten we nog uitwerken.
  • Voor de rondvaarten voor Reinarde De Merenhof maken we een aparte afspraak om in goed overleg op een datum en plaats uit te komen.

Een volgend overleg is op 16 mei om de benodige zaken af te stemmen.