"Masterclass" zwemmend redden

Uit het persbericht dat naar de lokale media is gezonden:

Maak kennis met de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP) op zaterdag 18 mei a.s. bij Optisport in het Veenweidebad te Mijdrecht

Stel, je hebt altijd al iets meer willen weten over de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP) dan wordt dit een mooie gelegenheid om actief deel te nemen aan een “Masterclass” zwemmend redden.
Op zaterdag 18 mei kan er, tijdens de open dag van Optisport in Mijdrecht, een gratis introductieles Reddingszwemmen worden gevolgd. In deze les ga je ervaren hoe het is om een echte Redder te zijn. Je gaat leren hoe je iemand kunt redden die in het water is gevallen.

Iedereen met een zwemdiploma is van harte welkom om mee te doen. De eerste les duurt ca. 45 minuten en start om 15:00 uur. De tweede les start om 16:00 uur en duurt ook ca. 45 minuten. Opgeven hoeft niet, maar het zou wel leuk zijn. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat hierbij je naam, leeftijd en de aanvangstijd weten.
Het gaat heel leuk worden dat beloven we!

Aansluitend kan er gesprongen worden in het opblaaskasteel, kun je op de foto met de reddingsboot en kan er gratis wat gegeten en gedronken worden.
Deze les wordt verzorgd door Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP).

Plezier en verbetering van de zwemvaardigheden staat in de lessen bij de reddingsbrigade centraal. Er worden leuke, uitdagende reddingsopleidingen gegeven aan jong en oud. Met het eerste diploma kan al worden gestart vanaf 6 jaar. Elke woensdagavond zwemt de reddingsbrigade tussen 19:00 en 21:15 uur in het Veenweidebad in Mijdrecht. Hebben we jullie interesse gewekt? Meld je dan aan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of neem een proefles!