Welkom bij Zwemvereniging De Ronde Venen / Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen

Zwemvereniging De Ronde Venen is een vereniging met heel veel enthousiaste vrijwilligers die onder andere de opleidingen verzorgen voor:

  • Diploma Zwemmen: de ABC-diploma’s, zwemvaardigheidsdiploma’s en survivaldiploma’s op de zaterdagochtend
  • Zwemmend Redden: de diploma’s op het gebied van zwemmend redden op de woensdagavond
  • Varend Redden: diploma’s op het gebied van de waterhulpverlening van Reddingsbrigade Nederland

Lees meer...

Optisport rookvrij

Optisport heeft ons geïnformeerd dat zij van mening zijn dat ze het goede voorbeeld moeten geven aan onze jeugd en daarom zijn met ingang van 1 januari 2019 alle locaties van Optisport rookvrij en mag er niet meer gerookt worden op hun terrein en ook niet op de parkeerplaats.
Wij ondersteunen deze actie van harte en daarom verzoeken wij iedereen daaraan mee te werken.

Verslagen achter login

Met enige regelmaat plaatsen wij verslagen van vergaderingen op de website. Omdat deze vooral interne verenigingszaken betreffen, staan ze achter een login. Je ziet ze dus alleen als je bent ingelogd. Heb je nog geen login kijk dan op: Uitleg-over-inloggen.

Spreekbeurt(krat)

Wil je een spreekbeurt over zwemmend en/of varend redden houden dan kunnen wij je hierbij helpen. Judith heeft een spreekbeurtkrat samengesteld met o.a. informatie, een handleiding Life Saver, een  klos, reddingslijn en reddingsvest. Op onze website staat uitgebreide informatie met tips voor je spreekbeurt, filmpjes, verwijzingen naar andere websites, plaatjes en leuke dingen om te doen. Neem er eens een kijkje en vraag op de woensdagavond om de spreekbeurtkrat.

Sinterklaasfeest

Zaterdagmiddag 24 november 2018 was het één groot feest in het Veenweidebad in Mijdrecht! Zwemvereniging de Ronde Venen (ZDRV) vierde namelijk het Sinterklaasfeest.

Lees meer...

mijn.zdrv.nl

Wij hebben een tweede website gelanceerd, te weten mijn.zdrv.nl. Na een tijdje testen door de kaderleden is deze website nu opengezet voor alle leden. Op deze website kun je zien welke gegevens wij als vereniging van je hebben geregistreerd. Ook kun je een aantal zaken online wijzigen. Tevens worden de logins automatisch overgenomen voor deze website. Voor meer details, zie: Uitleg-over-inloggen.

Organogram 2018

  • Beleidsstukken

    Hier staan alle beleidsstukken die door het bestuur zijn vastgesteld en het gevolg zijn van de algemene beleid vastgesteld door de Algemene Vergadering. Het zijn beleidsstukken die betrekking hebben op alle leden.