Welkom bij Zwemvereniging De Ronde Venen / Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen

Zwemvereniging De Ronde Venen is een vereniging met heel veel enthousiaste vrijwilligers die onder andere de opleidingen verzorgen voor:

  • Diploma Zwemmen: de ABC-diploma’s, zwemvaardigheidsdiploma’s en survivaldiploma’s op de zaterdagochtend
  • Zwemmend Redden: de diploma’s op het gebied van zwemmend redden op de woensdagavond
  • Varend Redden: diploma’s op het gebied van de waterhulpverlening van Reddingsbrigade Nederland

Lees meer...

Missie, visie en kernwaarden

Missie

Zwemvereniging De Ronde Venen wil zich met al haar vrijwilligers inzetten om de verdrinkingsdood te voorkomen.

Visie

Zwemvereniging De Ronde Venen wil dat iedereen zwemveilig is en in en om het water kan genieten. Daartoe leidt zij haar leerlingen op tot bekwame zwemmers, redders en instructeurs. Hierbij zijn de kernwaarden aandacht, enthousiasme, plezier, respect en samen sterk de uitgangspunten voor haar activiteiten.

Kernwaarden

De kernwaarden worden hierbij ook genoemd:

  • Aandacht voor elkaar en elkaars noden en hulp bieden waar mogelijk en/of nodig.
  • Enthousiasme en plezier uitstralen bij de activiteiten die je onderneemt en daardoor ook anderen stimuleren om bij de vereniging te komen en te blijven.
  • Respect voor allen en onder elkaar: leerlingen, instructeurs, jongeren, ouderen, jongens, meisjes, mannen, vrouwen, afdelingen, commissies en bestuur en elkaar onbevooroordeeld tegemoet treden.
  • Samen sterk zodat we gezamenlijk een mooie vereniging vormen en preventief en handelend kunnen optreden om Nederland zwemveiliger te maken.

Samenvatting verslag Algemene Vergadering 2017

Op 9 oktober hebben wij onze jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden in OBS De Eendracht. Aanwezig waren 17 leden, inclusief het bestuur. Hans opent de vergadering en geeft aan wat het bestuur de afgelopen vijf maanden heeft gedaan: elkaar leren kennen, onderling de functies verdeeld, een overzicht gekregen van de lopende zaken en hierin prioriteiten gesteld, het kernteam is afgesloten en er is naar de Algemene Vergadering toegewerkt. Hieronder volgt een korte samenvatting van de andere punten, die besproken zijn. Uiteraard volgt er ook nog een officieel verslag, maar wij willen onze leden zo snel mogelijk informeren. Het is dan ook geen compleet verslag, maar een opsomming van punten waarvan wij het belangrijk vinden dat leden die sneller kunnen consumeren.

Lees meer...

Nieuwsbrief juni 2017

Zoals veel van jullie weten, is er op woensdagavond 5 april 2017 een Bijzondere Algemene Vergadering geweest. De aanleiding van deze vergadering was het vormen van een nieuw bestuur. Marijke Burger en Roel Westenbrink hebben zich afgelopen jaren dapper ingezet, ondanks dat de druk op hen hoog was. Lees verder in de volledige eerste nieuwsbrief, waarin alle bestuursleden zich voorstellen.

Neem contact op

Meer informatie of vragen over Zwemvereniging De Ronde Venen?

Neem contact met ons op via de onderstaande formulieren. Onze vrijwilligers proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

Bereikbaarheid

Zwembad Veenweidebad

Ontspanningsweg 1, Mijdrecht (Routebeschrijving)

Botenhuis Reddingsbrigade Vinkeveense plassen

Herenweg 196,Vinkeveen (Routebeschrijving)

Postadres

Postbus 203,3640 AE Mijdrecht

Contactformulier

klik hier

Kamer van Koophandel

40479510 te Utrecht

Bankrelatie

Rabobank NL90 RABO 0146 7613 75

 

Meer artikelen...

  1. Lidmaatschap ZDRV