Welkom bij Zwemvereniging De Ronde Venen / Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen

Zwemvereniging De Ronde Venen is een vereniging met heel veel enthousiaste vrijwilligers die onder andere de opleidingen verzorgen voor:

  • Diploma Zwemmen: de ABC-diploma’s, zwemvaardigheidsdiploma’s en survivaldiploma’s op de zaterdagochtend
  • Zwemmend Redden: de diploma’s op het gebied van zwemmend redden op de woensdagavond
  • Varend Redden: diploma’s op het gebied van de waterhulpverlening van Reddingsbrigade Nederland

Lees meer...

Word redder bij Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen

Uit het persbericht dat door Jan Hooghoed naar de lokale media is gezonden.

Word redder bij Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen.
We hebben je nodig……!

Met beide handen pakte de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen de gelegenheid aan om zich op de Open Dag van Optisport in Mijdrecht te presenteren.
Onder het motto: Kom gratis een proefles volgen bij de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen waren de redders aanwezig.

Lees meer...

Flyer

De foto van de nieuwe RVP flyer: Word een redder, gemaakt door Denise.

Ingezonden door Jan Hooghoed.

In de Groene Venen

Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen op de voorpagina van de Groene Venen van afgelopen week (20). Oplage 19.000 exemplaren, lezersbereik 45.000 inwoners (Abcoude, Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht en De Hoef).
Aankomende week (21) verschijnt er een interview met Felicia en Casper in de Groene Venen over onze Reddingsbrigade.
Houd de Groene Venen dus in de gaten! RVP is op zoek naar nieuwe Redders voor o.a. op de Vinkeveense Plassen. Kom je erbij?

Ingezonden door Jan Hooghoed

"Masterclass" zwemmend redden

Uit het persbericht dat naar de lokale media is gezonden:

Maak kennis met de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP) op zaterdag 18 mei a.s. bij Optisport in het Veenweidebad te Mijdrecht

Stel, je hebt altijd al iets meer willen weten over de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP) dan wordt dit een mooie gelegenheid om actief deel te nemen aan een “Masterclass” zwemmend redden.
Op zaterdag 18 mei kan er, tijdens de open dag van Optisport in Mijdrecht, een gratis introductieles Reddingszwemmen worden gevolgd. In deze les ga je ervaren hoe het is om een echte Redder te zijn. Je gaat leren hoe je iemand kunt redden die in het water is gevallen.

Lees meer...

Kinderuitje


Uit het artikel dat naar de lokale media is gezonden:

ZDRV lekker ravotten in Bosspeeltuin Maximapark

Als je het hele seizoen zwemles krijgt van de ZDRV in het Veenweidebad is het toch heel fijn om aan het slot van het seizoen iets anders te doen dan gebruikelijk is.
Zwemvereniging De Ronde Venen ging afgelopen zaterdag met 27 kinderen naar de Bosspeeltuin In Vleuten. De Bosspeeltuin ligt midden in het Maximapark in Leidsche Rijn aan de westkant van Utrecht. Het Maximapark is een prachtig park ter grootte van de Utrechtse binnenstad, waar van alles te zien, doen en te beleven is.

Lees meer...

Edgar gediplomeerd

Graag delen wij het heuglijke nieuws dat we er weer een gediplomeerd instructeur bij hebben op de zaterdagochtend. Op 18 maart j.l. is Edgar geslaagd voor zijn Zwemleider A+ diploma. Hij heeft hiervoor de theorie van het zwemles geven bestudeerd, diverse werkopdrachten gedaan en stagelessen gelopen. De stagelessen worden afgerond met een examenles, waarna de opleiding wordt afgesloten met een groepsgesprek waarin theorie en praktijk getoetst worden. Edgar is glansrijk door de opleiding gekomen en wij zijn verheugd dat we weer een gediplomeerd instructeur hebben.

 

 

 

 

  • Beleidsstukken

    Hier staan alle beleidsstukken die door het bestuur zijn vastgesteld en het gevolg zijn van de algemene beleid vastgesteld door de Algemene Vergadering. Het zijn beleidsstukken die betrekking hebben op alle leden.